Zakelijk vastgoedwebsite gelanceerd

Op 1 juli 2016 heeft RealNext een nieuwe versie gelanceerd van haar vraag- en aanbodplatform met zakelijk vastgoed. De nieuwe website bevat het aanbod van de 80 grote bedrijfsmakelaars. Het aanbod is te zien op de websites van de aangesloten makelaars, zoals aanbod.dtz.nl, aanbod.jll.nl, aanbod.cbre.nl en aanbod.colliersproperty.nl. De site is gebouwd in .net en is volledig API-gebaseerd ontwikkeld. Ondanks een aantal uitdagende omstandigheden is het project op tijd en binnen budget opgeleverd. Ten opzichte van het MVP (Minimal Viable Product) zijn zo’n 100 verbeteringen doorgevoerd, een resultaat om trots op te zijn!

De site is responsive gebouwd en te bekijken op alle devices (mobiel, tablet, desktop). De site is ontworpen door The Valley en gebouwd door rb2 door een team van 8 ontwikkelaars. De Lead Developer en de Scrum Master werkten in Nederland, de ontwikkelaars zaten in China. De rol van Product Owner werd vervuld door Eddy Hamoen van iiccii.

Om een beeld te krijgen van de nieuwe website, heeft iiccii twee video’s gemaakt voor de aangesloten makelaars: een over de startpagina en de zoekresultaten pagina en een over de object detail pagina.