Projecten

Projecten

Projecten

In de afgelopen 20 jaar heeft iiccii vele projecten gerealiseerd, van groot tot klein. Een greep uit de projecten van iiccii:

Zakelijk vastgoed platform

RealNext, een stichting die in het leven is geroepen door drie grote makelaars (DTZ, JLL en CBRE), heeft een platform laten ontwikkelen met zakelijk vastgoed aanbod. De site is een ‘white label’ website die actief is bij 80 makelaars. De site is bv. te zien op aanbod.dtz.nl. iiccii vervulde de rol van Product Owner voor dit project. Het project is uitgevoerd door rb2 en is ontwikkeld in China. Het team bestond o.a. uit 8 ontwikkelaars, een Scrum Master, een Product Owner, een architect en een lead developer. De site is ontwikkeld in 8 maanden.

3dPlaza

3dPlaza is een website met 3D-geprinte producten. Ontwerpers kunnen via deze website hun ontwerpen laten printen en verkopen. 3dPlaza is een startup van Eddy Hamoen en Geert-Jan Bogaerts. Eddy Hamoen vervulde de rol van Product Owner voor dit initiatief.

Audiolezen app

De audiolezen app is een app waarmee gebruikers met een leesbeperking boeken, kranten en tijdschriften kunnen beluisteren. De app bevat zo’n 50.000 boeken en meer dan 100 kranten en tijdschriften. De app is ontwikkeld voor iOS en Android. Eddy Hamoen was de projectleider voor dit project.

Gesproken boeken voor de openbare bibliotheek

De Openbare Bibliotheek biedt een collectie van 50.000 gesproken boeken aan via de website bibliotheek.nl/passendlezen. De dienst is beschikbaar voor mensen met een leesbeperking zoals slechtziendheid of dyslexie. Het project is tot stand gekomen onder leiding van iiccii.

Varagids tablet app

De Vara heeft een app uitgebracht voor de iPad en Android. iiccii is verantwoordelijk voor de gehele projectleiding. Tot nu toe zijn de volgende activiteiten uitgevoerd: bepalen strategische positionering, vaststellen concept, opstellen business case, indienen voorstel bij Commissariaat van de Media, leveranciersselectie en bouw. Meer informatie vindt u hier.

Online en mobiele strategie Kidsweek en 7Days

iiccii heeft Young&Connected, uitgever van onder andere Kidsweek en 7Days, geadviseerd bij het vaststellen en implementeren van haar online en mobiele strategie. Meer informatie.

Bibliotheek Enschede over op landelijke infrastructuur

Bibliotheek.nl houdt zich bezig met het ontwikkelen van diensten en een landelijke infrastructuur voor de openbare bibliotheken. Deze diensten worden nu uitgerold bij diverse bibliotheken in Nederland. iiccii is verantwoordelijk bij Bibliotheek.nl voor de uitrol in Overijssel. Enschede is de eerste bibliotheek in Overijssel die is overgegaan op de landelijke infrastructuur

Ontwikkelen nieuwe website voor de bibliotheek Deventer

Voor de Openbare Bibliotheek Deventer is in 2010 een volledige nieuwe website ontwikkeld. De site is hierbij volledig modulair opgebouwd. De verschillende modules zijn daarbij als widget ontwikkeld, zodat deze door de gebruiker op zijn iGoogle, Netvibes of Hyves pagina te zetten zijn.

de Volkskrant op de iPhone

De Volkskrant iPhone app biedt de volledige krant aan, inclusief het laatste nieuws van de Volkskrant. De app is gratis voor abonnees. Voor niet-abonnees is de app gratis te downloaden. De kranten kunnen dan per los nummer worden gekocht.

Volkskrant Reizen

Volkskrant Reizen is de crossmediale reisuitgave van de Volkskrant, met als belangrijkste onderdelen de krant en de website. De website is een reiscommunity waarin gebruikers hun eigen reisverhalen kwijt kunnen. Een belangrijk onderdeel van de website zijn de reiscorrespondenten. Dit zijn Nederlanders dit in het buitenland wonen. Zij houden u op de hoogte van de leuke lokale bezienswaardigheden, restaurants en activiteiten. Bijzonder aan Volkskrant Reizen is ook dat er een team verantwoordelijk is voor zowel inhoud als de commerciële doelstellingen.

Hart&Ziel

Hart en Ziel is de site van de Volkskrant over persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Het is, net als Volkskrant Reizen, gestart in 2007 als invullling van de online ambities van de Volkskrant. Hart en Ziel bestond uit een katern in de Zaterdagkrant van de Volkskrant, een website en een televisieprogramma in samenwerking met de NCRV.

Voor een overzicht van meer projecten van iiccii, klik hier.

Contact Overzicht projecten iiccii