Google+ is ‘virtuele spookstad’

Google+ is ‘virtuele spookstad’

Het aantal gebruikers van Google+ groeit snel. Eerder schreven we al dat het aantal gebruikers van Google+ hard groeit. September vorig jaar had Google+ 43 miljoen gebruikers, inmiddels is dat volgens Comscore opgelopen tot 90 miljoen. Wat blijkt echter? Google+ wordt niet gebruikt. Waar Facebook goed is voor meer dan 6 uur per maand, Gemiddeld zit de bezoeker slechts drie minuten per maand op Google+. De Wall Street Journal noemt Google+ dan ook een ‘virtual ghosttown‘.

 

 
Google geeft zelf aan dat de cijfers van Comscore ‘dramatisch lager zijn’ dan hun eigen metingen. Toch zal Google niet blij zijn met deze cijfers. Google is dan ook bezig met een grote advertentiecampagne om de dienst onder de aandacht te brengen. Met, jawel, de Muppets. Kijk en geniet.