Consument meer tijd op mobiel dan internet

Consument meer tijd op mobiel dan internet

Volgens een onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau Flurry besteden Amerikaanse consumenten al meer tijd aan internet op hun mobiel dan op de computer. Gemiddeld besteedt de Amerikaanse consument 74 minuten per dag aan internet op de computer. Via de mobiele telefoon is dit al 81 minuten. Het onderzoek is uitgevoerd met gegevens van Alexa, Comscore en Flurry.

Consumenten spenderen meer tijd aan internet op mobiel dan via computer

 

Vooral games en social networking

Als we kijken waar de mobiele gebruikers hun tijd aan besteden, springen er twee zaken uit: games (47%) en social networking (32%). Samen zijn deze twee categorieën dus verantwoordelijk voor bijna 80% van het mobiele gebruik.

 

Mobiel internet: vooral games en social networking

The Web is dead

Wired had het dus bijna een jaar geleden al aan het juiste eind. The web is dead luidde de naam van een artikel van Wired waarin reeds de ondergang van het traditionele World Wide Web werd aangekondigd ten gunste van mobiele applicaties.

The web is dead